Vincent Pervis urheilutoimenjohtajaksi ja miesten päävalmentajaksi

Vincent Pervis on valittu seuran uudeksi urheilutoimenjohtajaksi ja miesten joukkueen päävalmentajaksi. Miesten joukkueen peräsimessä useita vuosia navigoinut Janne Haataja sen sijaan siirtyy tulevan U-15 joukkueen päävalmentajaksi.

”I¨m excited for the opportunity to be involved with football here in the city of Lahti. This city has become my home, and the club has accepted me into the Panthers family. I look forward to the future of Lahti Football and how we can contribute the Football comminity in Finland” -Vincent Pervis

”Pervis on valmentajana intohimoinen, kunnianhimoinen ja valtavalla tietotaidolla varustettu valmentaja ja amerikkalaisen jalkapallon lähettiläs, joten hänen saaminen mukaan Panthersiin on enemmän kuin tervetullutta. Odotan innoilla yhteistyötä hänen kanssaan”, kommentoi seuran puheenjohtaja Anu Reijonen.

”Janne Haataja on tehnyt valtavan työn miesten joukkueen, Panthersin kuin koko lahtelaisen jenkkifutiksen eteen vuosien aikana, ja nostan hänelle virtuaalista hattuani. Olen erittäin tyytyväinen siitä, että Haatsi on innokas vetämään Panthersin junioritoimintaa, enkä voisi toivoa siihen osaavampaa ihmistä.”

Vincent Pervis aloittaa tehtävässään 1.10, ja samalla starttaa miesten offseason, naisten alkeiskurssi sekä junnujen jefukoulu. Tervetuloa mukaan!

Vieritä ylös