U17 OTTELUENNAKKO: UNC- PANTHERS

 

U17 1. divsioona käynnistyy huomenna 12.6 Tikkurilan urheilupuiston kentällä klo 17:00.  Vastakkain pelaavat toisilleen täysin tuntemattomat Lohjan ja Vantaan yhdistelmäjoukkue UNC sekä Panthers, joka saa useamman vuoden tauon jälkeen kentälle juniorijoukkueen.

Panthersin päävalmentaja Janne Haataja ei tiedä, mitä odottaa peliltä. ”Huomenna päästään mittaamaan osaamistamme. Se mihin se riittää, jää nähtäväksi. Kauden 1. peli yleensä ratkeaa siihen, kumpi tekee vähemmän virheitä. Toivon mukaan kaikilla on huomenna hauskaa, sillä sitä pelaamisen tulee aina olla”

”Lyhyellä yhteisillä treenimäärillä olemme saaneet yhteisjoukkueemme osalta ihan hyvän nipun kasaan. Toki valmistautumista olisi saanut olla enemmän yhdessä ja kontaktin kera. Pandemia on valitettavasti vaikuttanut myös tähän kauteen valmistautumiseen sekä pelaajarekryn tekemiseen. Odotan mielenkiinnolla ensimmäistä peliä ja hyvää vääntöä.” Kommentoi UNC:n päävalmentaja Marko Vartiainen

Valmentajien tärpit ensimmäiseen peliin:

Panthers: Miten hyökkäys lähtee rullaamaan? RB kaksikon Thomas Heglin ja Rasmus Kaartisen nopeus on taattua, kun saadaan hyökkäykselle tilaa ja aikaa.

UNC: Marcus Lammassaari ja Sampo Leppänen ovat hahmoja, joiden tekemistä varmasti kannattaa seurata.

Vieritä ylös