U17 Otteluennakko: Panthers – Saints

U17 1.divisioonan ottelu Lahti Panthers – Tampere Saints
Nastolan urheilukeskuksen tekonurmi
Kick off 13:00

Huomenna lauantaina nähdään Nastolan urheilukeskuksen tekonurmella U17 1. divisioonan ”kärkikamppailu”, kun Panthersin vieraaksi saapuu Tampere Saints. Molemmilla joukkueilla on kauden avauspelistään voitot alla, ja varmasti myös haluja kiinnittää paikkansa runkosarjan johtoasemaan.

”Mielenkiintoinen peli odotettavissa ja erityisen lisäpiirteen tuovat Panthersin väreissä pelaavat viime vuoden yhteisjoukkuekumppanimme Hyvinkäältä. Kuullun perusteella pelillisesti vastaan asettuu atleettinen ja innokas porukka, joten myös meidän tekemisemme täytyy olla hyvällä tasolla.” Saintsin päävalmentaja Henri Laine kommentoi pelin ennakkotunnelmia.

Panthersin päävalmentaja Janne Haataja tuumii, että Panthers lähtee otteluun haastajana: ”Saints on suurinumeroisempi, ja Panthers kärsii tällä hetkellä loukkaantumishuolista. Otteluun lähdemme pienemmällä kokoonpanolla kuin edelliseen ja huominen sääennuste ei anna meille juurikaan armoa. Katsotaan, mihin rahkeet riittää huomenna.”

Huominen ottelu pelataan trooppisessa +30 asteen lämpötilassa. Kioski palvelee (käteinen tai mobilepay) ottelun ajan. Ota mukaan viltti, niin kentän rinteessä voi viettää lämmintä kesäpäivää! Tervetuloa otteluun!Vieritä ylös