U15 otteluennakko: Panthers – UNC

U15 1. divisioonan ottelu Lahti Panthers – Lohja UNC/Vantaa TAFT
15.8 Mukkulan tekonurmella klo 13:00

U15 -joukkue lähtee tosissaan tavoittelemaan seuraavaa voittoaan sunnuntaina pelattavassa ottelussa, johon vieraaksi saapuu Lohja UNC:n ja Vantaa TAFTin yhteisjoukkue. Panthersilla on takanaan kolme ottelua, joista se on voittanut kaksi, UNC puolestaan joutui loukkaantumisten vuoksi ottamaan luovutustappion ensimmäisessä pelissään.

Ensimmäinen kotipeli tuo uudenlaista jännitystä. Voittamalla UNC:n olemme kiinni jatkopaikassa, joka voi aiheuttaa peliin hermostuneisuutta.” Päävalmentaja Janne Haataja miettii ennakkoasetelmia. ”Lähdemme pyörittämään omaa peliä kahden keskushyökkääjän turvin. Laitahyökkääjille toivotaan tulevaan peliin onnistumisia, sillä laitureiden maalihanat ovat vielä avaamatta. Puolustuksen puolella voiton avaimena on onnistunut ja oikeaoppinen taklauspeli.”

Koko alkukauden ajan höyryveturin lailla eteenpäin rymistellyt Panthersin juoksuhyökkäys ei ole esittänyt hiipumisen merkkejä. Keskushyökkääjä Thomas Hegli on saanut hyökkäyksen takakentälle seurakseen vähintäänkin yhtä vikkeläjalkaisen tulokaspelaaja Oskari Käen, joka osoitti vaarallisuutensa viimeistäänkin kahden viikon takaisessa Saints-pelissä. Myös puolustuksen puolelle saadaan UNC -otteluun uusia ulottuvuuksia, kun junioriyhteistyön kautta Kouvola Indiansin pelaajia liittyy joukkueeseen.

Siinä missä Panthersin rosteri levenee, on puolestaan UNC:n rosteri ennakkotietojen mukaan kapeahko. Joukkue joutui luovuttamaan ensimmäisen ottelunsa Hyvinkää Falconsia vastaan loukkaantumisten aiheuttaman pelaajapulan takia. Tuumaakaan joukkue ei kuitenkaan tule antamaan ilmaiseksi.
Tulemme huomenna pelaamaan varsin kokemattomalla joukkueella, mutta uskon että matsista tulee kuitenkin ihan hyvä vääntö. Molemmilla joukkueilla on ilahduttavasti tyttöpelaajia, ja näiden kohtaamista odotan erityisesti. Rosteri on kapea, mutta taistelutahtoa löytyy. Nämä matsit ovat erityisesti ennenkaikkea nuorten sisäänajamista uuteen harrastukseen ja toivottavasti mahdollisimman moni jatkaa aikuisikään saakka.” UNC päävalmentaja Marko Vartiainen kommentoi.

Pelipäivän sää on ennustuiden mukaan sateinen ja kolea. Suosittelemme katsojia ottamaan mukaan sateenvarjon. Kioski palvelee koko ottelun ajan, tarjolla on niin kylmiä kuin kuumia juotavia, sekä suolaista ja makeaa suuhun pantavaa, perinteisiä kisamakkaroita unohtamatta. Maksutavat käteinen ja MobilePay, suosittelemme suosimaan kontaktitonta maksutapaa!

Tervetuloa seuraamaan U15 Panthersin historian ensimmäistä kotiottelua Mukkulaan!

Vieritä ylös