Otteluennakko: Panthes Women – Roosters 25.7

Naisten 2.divisioona käynnistyy lauantaina Lahden Mukkulassa, kun Panthers Women saa vieraakseen Helsinki Roosters Womenin. Joukkueet eivät ole historian aikana vielä kohdanneet kertaakaan, joten panokset ovat kovilla. Koska kyseessä on koko sarjan ensimmäinen ottelu, on luvassa varmasti jännittäviä hetkiä.

Panthersin joukkue on kokenut jonkin verran muutoksia edellisestä kaudesta, mutta joukkueen runko on pysynyt lähes samana. ”Meillä on hyvä sekoitus vanhoja konkareita, hetken pelanneita kuin uusiakin pelaajia. Treeneissä on ollut hyvä energia ja pöhinä päällä, ja jokainen haluaa laittaa parastaan tulevassa matsissa.” kertoo joukkueenjohtaja Anu Reijonen. ”Roosters ei anna pisteitä helpolla, ja joukkueen taustalla on paljon kokemusta joka varmasti välittyy kentälle asti, mutta uskon että kun vaan pidetään oma pää kylmänä, saadaan aikaan erittäin hyvä ottelu.”

Myös Roosters on tällä kaudella uuden edessä, sillä joukkue on koko naisjenkkifutiksen historian ajan pelannut ylimmällä mahdollisella sarjatasolla. Joukkue on uudistunut päävalmentaja Henrika Stjernbergin johdolla viime kaudesta runsaasti. ”Odotukset on korkealla ja tässä jokainen pelaaja odottaa matsia kuin kuuta nousevaa. Hyvin yhteen hitsaantunut porukka missä sopiva sekoitus kokemuksen tuomaa varmuutta ja rookie energiaa. Vaikka COVID-19 pisti treenit paussille, yhteishenki pysyi ja treenattiin yhdessä etänä niin teoriaa ja fysiikkaa. Veikkaan että tulee hieno matsi missä tullaan näkemään hienoja joukkue ja yksilösuorituksia pallon molemmilla puolilla molemmilta joukkueilta”

Helsinki Roosters on nimennyt ottelun kuumiksi pelaajikseen DL Aada Nwajein ja QB Ronja Åkerblomin. Panthersin naisista kannattaa ottaa seurantaan erityisesti WR Anni Moilanen ja DB Helena Niutanen.

Sarja potkaistaan käyntiin lauantaina klo 17.00! Tervetuloa!

Vieritä ylös