Otteluennakko: Panthers – Falcons

Miesten 2. divisioonan ottelu Lahti Panthers – Hyvinkää Falcons
14.8 Mukkulan tekonurmella klo 17:00

Panthersin miesten joukkue tavoittelee kauden avausvoittoaan, kun vieraaksi saapuu Hyvinkää Falcons. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä kaksi viikkoa sitten päättyi haukkalauman voittoon 25-6 (13-0). Lahtelaisleirissä ottelusta jäi kuitenkin paljon hampaankoloon, ja sisuuntunut Panthers ei aio päästää vierastaan helpolla.

Panthers kärsii viikon takaisen Spartans-ottelun jäljiltä harmittavista loukkaantumisista, ja ainakin lupaavia otteita kentällä osoittanut tulokaskeskushyökkääjä Kauri Nieminen joutuu jättämään pelin välistä. Myös puolustuksen takakentän konkari Johnson Apanishile on sivussa olkapäävamman vuoksi, ja hyökkäyksen linjan kapellimestari Timi Pirkola puolestaan viettää viikonloppuaan armeijan vihreissä. Sen sijaan viime pelissä sivussa olleet Otto Mäkinen (OL/DL) ja Rabbi Milandou (RB) palaavat pelikentille huomisessa kamppailussa.

”Ensimmäiseen Falcons-otteluun nähden meidän tulee pelata aggressiivisemmin ja keskittyä paremmin omiin suorituksiimme. ”
Panthersin päävalmentaja VIncent Pervis pohtii ja jatkaa: ”Falconsilla on vahva linja ja urheilullisia skills-pelaajia. Avain voittoon on scrimmage linen hallinta molemmin puolin palloa.”

Myös Falconsin rosteri on kaventunut edelliseen otteluun nähden, ja esimerkiksi pelinrakentaja Oskari Tapola on matkustanut valtamerten taakse. Pelinrakentajana nähdään ennakkotietojen mukaan päävalmentaja Drenit Mulaj.

Verrattuna viime peliin, meillä on hyvin erilainen rosteri. Taitopaikoilta puuttuu aloittavia pelaajia, joten siellä nähdään uusia kasvoja. Onneksi saadaan intistä pari apuun ja tähän lisäksi vielä yksi pelaaja, joka pelaa kauden ensimmäisen pelinsä Lahdessa. Vaikea sanoa miten peli lähtee menemään, mutta lähdetään pitämään hauskaa ja katsotaan mihin se riittää. Taitaa olla tiedossa todella märkä peli.” Falconsin joukkueenjohtaja Terhi Puukka kommentoi otteluasetelmia.

Otteluajan sääennuste povaa puolipilvistä, mahdollisia kuurosateita, ja +20 asteen lämpötilaa. Varaa siis mukaan sateenvarjo ja saavu Mukkulaan kannustamaan oma suosikkisi voittoon!

Vieritä ylös