Naisten alkeiskurssi käynnistyy syyskuussa

Kiinnostaako nopeatempoinen joukkuelaji jossa yhdistyvät fyysinen kontakti ja taktiset kuviot? Lahti Panthers Women järjestää alkeiskurssin, jossa jokainen ikään, kokoon tai urheilutaustaan katsomatta pääsee harjoittelemaan lajin perustekniikoita ja erilaisia pelipaikkoja.

Amerikkalainen jalkapallo erilainen ja useita rooleja mahdollistava urheilulaji. Siinä yhdistyvät monipuoliset taktiset kuviot ja kovat fyysiset kontaktit. Yhtäältä se on todellista ruohokenttien shakkia, toisaalta taas vauhdikasta rymistelyä. Voidaan perustellusti sanoa, että jenkkifutis tarjoaa sekä fyysisiä että älyllisiä haasteita. Amerikkalainen jalkapallo on myös mitä suurimmassa määrin joukkuepeli, jossa jokaisen yksilön panos omalla osa-alueellaan muodostaa kokonaisuuden. Koska eri pelipaikat vaativat pelaajilta erilaisia ominaisuuksia, laji sopii yhtä lailla pienelle ja vikkelälle kuin isolle ja voimakkaallekin kaverille.

Alkeiskurssilla käydään läpi amerikkalaisen jalkapallon perustekniikoita kuten pallon kiinniottoa ja heittämistä, blokkausta sekä taklaamista. Alkeiskurssin aikana pääset jo miettimään mahdollista tulevaa pelipaikkaasi ja tutustumaan pelin sääntöihin ja erilaisiin pelitaktiikoihin.

Alkeiskurssille et tarvitse aluksi mukaan muuta kuin nappikset tai lenkkarit, säähän sopivat varusteet ja oman juomapullon! Alkeiskurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, eikä haittaa jos et pääse mukaan jokaisella kerralla.

Liity mukaan laumaan!

Vieritä ylös