Naisten 2.divisioona käynnistyy Lahdessa

Naisten 2. divisoonassa pelaa tällä kaudella 3 joukkuetta: Panthers, Helsinki Roosters ja Jyväskylä Jaguars. Sarja pelataan yksinkertaisella runkosarjalla, jossa voittaja etenee suoraan finaaliin. Toinen finaalikaksikosta ratkaistaan välierissä. Kausi käynnistyy 25.7 Mukkulan tekonurmella, kun Panthersin vieraaksi saapuu viime kaudella vielä Naisten Vaahteraliigaa pelannut Helsinki Roosters.

” Panthersin historian aikana emme ole koskaan kohdanneet Roostersin kanssa, joten ottelua odotetaan mielenkiinnolla. Roosters on kokenut organisaatio, jolla on varmasti haluja nousta uudelleen Vaahteraliigaa kohti, ja he eivät varmasti päästä vastustajiaan helpolla.”

Jyväskylä Jaguars on tuttu 1.divisioonasta, ja tälle kaudelle Jyväskylän jefuttaret hakevat niin ikään vauhtia sarjatasoa alempaa.

” Sarja koki rajun muutoksen, kun viimekauden joukkeista Lohja Lionesses nousi 1.divisoonaan, kun taas Hyvinkää Falcons ja Joensuu She-Wolves eivät harmillisesti saaneet joukkuetta kasaan. Koska molemmat vastustajajoukkueista ovat meille vieraita, on vaikea ennakoida heidän pelityyliänsä. Otteluista tulee mielenkiintoisia.”

Vieritä ylös