Yhteistyökumppanit ja seuran auttaminen

Fresno-AD-yellow-red CreviaGazoz      logo

 

Panthers-perheessä mukana myös:

 

Panthers etsii uusia yhteistyökumppaneita, apuvalmentajia, puuhamiehiä ja -naisia. Kaikenlainen apu ja tuki on seurallemme tärkeää, joten mikäli haluatte olla osana kasvattamassa Panthersia merkittäväksi urheiluseuraksi Lahden talousalueella, niin olettehan yhteydessä;

Jukka Koljonen, 044 750 7408 / pj@panthers.fi

Panthers tarjoaa Lahden talousalueella yhteistyökumppaneille edullista, mutta tehokasta näkyvyyttä. Pääosin Panthersin tiedottaminen tapahtuu pääosin Facebookin kautta, joukkueellamme on varsin merkittävät 1 683 tykkääjää(14.8.2016). Tämä määrä on saavutettu ilman arvontoja, tai muita tykkäyksiä kalastelevia kampanjoita. Panthersin Facebook-kattavuus on varsin hyvä verrattuna Lahden alueen urheiluseuroihin. Laajimmillaan Panthersin päivitykset ovat tavoittaneet jopa lähelle 30 000 ihmistä.

Panthers on Facebook-tykkäysten perusteella yksi Suomen “tykätyimmistä” amerikkalaisen jalkapallon seuroista. Panthersilla on enemmän tykkääjiä kuin esimerkiksi osalla SM-Sarjana toimivan Vaahteraliigan joukkueista.

kansikuva

Huhtikuussa 2014 Sub-televisiokanava lähetti Duudsonit Tuli Taloon -sarjan jakson jossa Panthersin jenkkifutis esiintyi vahvasti. Tässäkin ohjelmassa pelipaidassamme ollut Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n logo näkyi todella selvästi.  Televisio-esityksen jälkeen seura sai useita yhteydenottoja cheerleadingistä ja jenkkifutiksesta kiinnostuneilta sekä uusilta yhteistyökumppaneilta ja seuraa on pyydetty osallistumaan erilaisiin kampanjoihin ja tilaisuuksiin.

10309867_10202566673740906_1282369374_o

Panthersin cheerleaderit ja pelaajia Nyt Riittää -konsertissa.

 

 

Panthers tulee osallistumaan jatkossakin merkittäviin tapahtumiin Lahden talousalueella keskittyen toimimaan nuorten ja liikunnan puolesta!

 

Yhteistyökumppanit