Lahdessa käynnistellään jenkkifutiksen alumnitoimintaa

14.03.2017

Vaikka Lahti Panthers on vielä verrattaen nuori seura, on Lahdessa pelattu amerikkalaista jalkapalloa enemmän tai vähemmän jatkuvana jo vuodesta 1980-luvulta lähtien. Lahti Jets on vuosia ollut Lahdessa suhteellisen tuttu nimi urheilukentillä ja jenkkifutiskartalla se on tunnettu ympäri Suomen niemen. Paikallisen jenkkifutiksen ympärillä on vuosien saatossa nähty iso liuta toimijoita, jotka sittemmin ovat lähteneet omille teilleen. Tämän joukon kokoon keräämiseksi Lahti Panthers on nyt aloittanut alumnitoiminnan.

Lahti Jetsin ja Lahti Panthersin vanhoja aktiiveja kerätään yhteen alumnitoiminnan käynnistämiseksi (kuva: Ville Ruti)

 

Ensimmäiset askeleet joukon kokoamiseksi on tehty, kun seura perusti Facebook-ryhmän “Lahti-jefun alumnit”. Ryhmä on suljettu, mutta sinne voivat liittyä kaikki vuosien saatossa Lahti Jetsin tai Lahti Panthersin toiminnassa mukana olleet. Ryhmän pääasiallisena tarkoituksena on tuoda vanhoja tuttuja taas yhteen ja rakentaa lahtelaisen jenkkifutiksen ympärille laaja ja tiivis verkosto, joka voi erilaisissa asioissa olla avuksi toisilleen niin yksilötasolla kuin suurempana ryhmänäkin. Tämän lisäksi, kun ihmiset saadaan yhteen, voidaan järjestää myös erilaisia yhteisiä aktiviteetteja.

Mikäli sinä olet vanha “lajiniilo” tai lähipiirissäsi on Jets/Panthers-taustaisia henkilöitä, niin kaikki sellaiset toivotetaan tervetulleeksi kasvavaan joukkoon. Alkuun pääset helpoiten etsimällä Facebookista yllämainitun ryhmän ja liittymällä sinne. Muutamassa tunnissa ryhmään on kerääntynyt jo noin 50 jäsentä.