Muutoksia seuran hallituksessa

01.03.2017

Päijät-Häme Panthers Ry:n hallituksessa on tapahtunut muutoksia. Vuodesta 2010 saakka tiiviisti seuran parissa työskennellyt ja 2014 lähtien puheenjohtajana toiminut Jan Reiners jää sivuun tehtävästään ja virkaatekeväksi puheenjohtajaksi on nimetty Juha-Pekka Sarlio. Kuten aiemmin on kerrottu, JP on pitkänlinjan seura- ja liittotason toimija jenkkifutiksen parissa ja tuo vahvan osaamisen seuran taustalle.

-Kolme vuotta puheenjohtajana on sopiva aika antaa soihtua eteenpäin. Olen mielestäni antanut näiden seitsemän vuoden aikana sen mitä tälle seuralle voin tässä vaiheessa antaa. Lisäksi siviilityön puolella minulla tiedossa paljon uusia haasteita, joten se vie väistämättä paukkuja myös seuratoiminnalta, tehtävänsä jättänyt Reiners totesi ja jatkoi: On äärettömän hienoa, että seuran taustalla on tällä hetkellä useamman aktiivin joukko, joten siinäkin mielessä on helppo jäädä nyt pois. Toki pysyn taustalla hallituksen ”konsulttina”, mutta päivittäisessä toiminnassa olen nyt vähemmän mukana.

JP Sarlio sai lisää intoa seuratyöhön keskustellessaan Lahdessa vierailleiden NFL-tähtien kanssa. Kuvassa hänen seuranaan Pittsburgh Steelersin DeAngelo Williams (vas.) sekä Roosevelt Nix. (kuva: Ville Ruti)

 

Janin paikalle toistaiseksi siirtyvä Sarlio ottaa tehtävään vastaan uudella innolla. Seuraan tulonsa jälkeen paljon lisää intoa koko seuraan tuonut JP joutui kuitenkin ensin miettimään, onko hänellä valmiuksia ottaa vielä enemmän vastuuta seuran toiminnasta.

– Olen menettänyt tälle lajille sydämeni useita kertoja ja menetän yhä uudelleen. Se on seurannut minua kaikkialle. Sattuma toi minut Lahteen, josta löysin uusia ihmisiä ja uusia ystäviä. Mietin tovin, pystynkö enää antamaan kaikkeni tälle lajille ja ympärillä oleville ihmisille. Taas sattumalta eteeni asteli 12 NFL-ammattilaista tekemässä omaa työtään. Heissä näin samaa, mitä olen itsessäni aiemmin nähnyt ja innostuin jälleen itsekin, JP pohtii runollisesti.

– Kuten onnikin, myös sattuma pitää ansaita. Se joka tekee määrätietoisesti työtä joukkueensa ja kanssa ihmistensä eteen joka päivä, saa ne molemmat puolelleen.

Jan Reiners (oik.) siirtää viestikapulaa eteenpäin. JP Sarlio ottaa sen toistaiseksi haltuunsa. (kuva: Jukka Koljonen)

 

Panthers kiittää Jania kaikesta seuralle tekemästään työstä. Hän on varmasti tehnyt sen, mitä yksi ihminen voi seuran pyörittämiseksi tehnyt. Samalla toivotamme hänelle onnea tuleviin haasteisiin siviiliammatin puolella. Seuran uusi puheenjohtaja valitaan kevätkokouksen yhteydessä ja JP hoitaa tehtävää siihen saakka.